joi, 16 octombrie 2014

Academia Vampirilor: Juramant de sange de Richelle Mead

        Rose a aflat ca Dimitri a fost transformat in strigoi si nu se poate impaca cu asta. In trecut, si-au promis unul altuia ca daca ar fi ca unul dintre ei sa fie transformat iar celalalt sa supravietuiasca, supravietuitorul sa-l omoare pe cel transformat. Asa ca in ziua in care implineste 18 ani, Rose paraseste Academia pentru a pleca intr-o aventura ce-o va purta pana in Rusia la Sankt Petersburg, la familia lui Dimitri si intr-un oras apropiat unde il va gasi in sfarsit pe strigoiul Dimitri. Dupa ce crede ca l-a anihilat pe Dimitri se intoarce pana la urma la Academie unde va fi antrenata de sefa pazei pana la examenul de absolvire.
        De-a lungul deumului ii va intalni pe Sydney Sage - o alchimista -, pe familia lui Dimitri, un cuplu format dintr-o femeie moroi posesoare a magiei Spiritului si un dhampir atins de umbra care o vor ajuta in finalul cartii pe Lissa prin intermediul lui Rose dar si pe Ibrahim Mazur despre care afla chiar la sfarsitul cartii ca e tatal ei.
        Ce mi-a placit in carte e devotamentul lui Rose si intelegerea Lissei fata de prietena sa. Ce nu mi-a placut a fost tot ce tine de Avery Lazar.

Niciun comentariu: